Trainen met WDM Motorsport

Wat gaan we eigenlijk doen? We zijn nog druk bezig om een programma te maken, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier op te lichten.

Op 14 juni en 18 juli staat er voor jullie een professioneel slalom parcours klaar, gebouwd door de jongens die ook het Open Nederlands Kampioenschap organiseren.

Daarbij is ook een tijdwaarneming die jullie ronden tot op de 1000ste nauwkeurig meten.

Het parcours is zo gebouwd dat je veel kort stuurwerk moet doen, en dat is in de praktijk een stuk uitdagender dan je misschien wel denkt! Zelfs Jan Lammers vond het uitdagend om te doen!

Heb je ervaring, dan is dit dus DE kans om je skills op het korte werk fijn te slijpen.

Heb je weinig, of nog geen ervaring, dan is er eigenlijk geen betere leerschool denkbaar. Er zijn jongens die DNRT rijden die dit spelletje onder de knie hebben, en die dankzij die ervaring snellere auto’s voorbijrijden omdat ze WEL kunnen sturen!

Om je goed op weg te helpen loopt er ook nog een ervaren trainer rond, die je de geheimen van het slalommen, of autoracen in het algemeen kan leren.

Heb je geen auto waarmee je dit kunt doen, maar wil je wel, dan kun je er bij ons eentje huren. (vraag naar voorwaarden en beschikbaarheid)

We zien je graag op het Midland Circuit in Lelystad!

Door de RIVM regels zitten we aan een maximaal aantal deelnemers van 5 personen per voertuig. Er mag maar één iemand in de auto. Dit alles om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Van te voren reserveren is verplicht.