top of page

HET SERVICE TEAM

Tijdens een rally heb je een aantal keer een service mogelijkheid, een vooraf bepaalde tijd waarin je even de auto uit kan om wat te eten en drinken.

Maar de belangrijkste reden is dat het team de auto kan nakijken op mogelijke problemen, maar ook om opgelopen schade en defecten te repareren en om te tanken.

Een service team bestaat meestal uit twee of drie monteurs die s' ochtends beginnen met de opbouw van de service en vervolgens de rally auto naar de technische keuring brengen. Verder zullen ze zorgen dat de auto in orde is en het equipe er geen verder omkijken meer naar heeft. Ook regelt het team dat er drinken in de auto is en eventueel de broodjes gesmeerd zijn,

Het is dan ook belangrijk dat er voldoende materiaal mee is om van alles te kunnen vervangen en repareren denk hierbij aan:

- Rally tent om de monteurs en auto te beschermen tegen zon en    regen

- Milieu mat 3x6 meter (verplicht onder de auto)

- Krik en assteunen

- Gereedschap

- Tapes, Tywraps, etc.

- Brandstof tank installatie

Mocht je toch alles zelf willen organiseren:

Dit bovenstaande is ongeveer v.a. €4000,- aan te schaffen.

Per evenement, meestal een weekend, ben je ongeveer €150,- per persoon kwijt (eten, drinken en overnachten).

Je kan er ook voor kiezen de service in te kopen bij onze partner WDM Motorsport. Twee top monteurs, alle apparatuur, gereedschappen, klein materiaal en catering voor  v.a. €779,- ex btw per dag en €475 per volgende dagen (bij meer daagse rally's)

www.wdm-motorsport.com
bottom of page